15 Mayıs 2011 Pazar

AFFILIATE MARKETING (SATIŞ ORTAKLIĞI) SİSTEMİ İÇİN TAVSİYELERİM

Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda internette gittikçe çoğalan “ İnternetten en kolay para kazanma yollarını ben biliyorum” cu bir takım kişilerin (!) ordan burdan topladıkları derme çatma bilgileri üç beş paraya insanlara satmaya çalıştıklarını gördükçe,bu işe hakkıyla emek vermişler adına üzülüyorum.

Bu yüzden bugünkü yazımı,bu işi gerçekten yıllarca araştırıp deneyerek en doğru yöntemleri bularak,emek vererek hazırlanmış piyasadaki gerçek uzmanların oluşturduğu eğitim setlerinin özelliklerini sizlere anlatmaya ayırıyorum.

Uzun süren araştırmalarım ve internette gezindiğim Forum sitelerindeki Kullanıcı Yorumlarına baktığımda,şu an için internet ortamında Affiliate Marketing ya da bildiğimiz adıyla Satış Ortaklığı Sistemi ile internet üzerinden gelir sağlamayı amaçlayanlara sorunsuz bir şekilde 7/24 internetten destek platformları ile hizmet verebilen ilk 5 ürün sıralamasında ;



\1 – Çağatay Berker ’e ait Kazanç Sistemi Eğitim Seti  
Bu ürünü incelemek için buraya tıklayınız.



2 – Teoman Arslan ‘ a ait Teobook Eğitim Seti 
Bu ürünü incelemek için buraya tıklayınız.



3 – Musa Erdoğmuş ‘ a ait Google Kazançları Eğitim Seti  
Bu ürünü incelemek için buraya tıklayınız.


4 – Gökhan-Seçkin Aykaç kardeşlere ait Goomass Eğitim Seti     


Bu ürünü incelemek için buraya tıklayınız.

5 – Yine – Çağatay Berker ’e ait olan Blog Bilimi  
Bu ürünü incelemek için buraya tıklayınız.

adlı ürünleri sayabilirim.

Her birinin içeriği bir diğerinden çok da farklı olmadığı halde tecrübelerine dayanarak aralarındaki birkaç öznel ipucu farklılıklarını sizlerle paylaşarak Affiliate Marketing Sistemi (Satış Ortaklığı Sistemi ) konusunda kendi farklılıklarını ortaya koyuyorlar.Yani anlayacağınız aslında hepsi “ internetten nasıl para kazanılır ” sorusunun cevabını ortak bir payda da kendi dillerine göre anlatıyorlar.

Bu ne demek oluyor ?

Demem o ki,hangi ürünü seçerseniz seçin,kendi sabır ve gayretlerinize göre hepsi de sizlere internetten para kazandırma konusunda tam da ihtiyacınız olan yöntemleri öğretiyorlar.

Benim de bu sistem ile tanışıp para kazanmama ön ayak olan ve araştırmalarım sonucunda da birinciliği kaptırmayan Çağatay Berker ’e ait Kazanç Sistemi Eğitim Setini internet sayesinde “ benim için hayal “ denilen kazançlara erişmek isteyen her akıllı girişimciye gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Kazanç Sistemi Eğitim Seti hakkında daha çok bilgi sahibi olmak ve kullanıcı yorumlarını okumak isteyenler buradan ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder