25 Mayıs 2011 Çarşamba

NEDEN İNTERNET,NEDEN AFFILIATE MARKETING ?




Herkese Selamlar,

Affiliate Marketing Sistemi ile internetten para kazanma konusunda cidden ilgili olan kimselerden sıklıkla duymaya başladığım kimisi şüpheci kimisi araştırmacı hislerle sorulduğuna inandığım sorular da yok değil.

Neden Affiliate Marketing ?

" Sadece 2-3 satır reklamla bu iş nasıl olacak " ?

Sevgili Arkadaşlar,

Her ne kadar Affiliate Marketing Sistemini bir nevi yeni çağ komisyonculuğu gibi görebilsekte,esas yapılan iş;bilinen komisyonculuğun aksine,odaklı müşteriye ürün satımını gerçekleştirmeye yarayacak reklam metinlerini hazırlamakta bitiyor.

Bu yüzden bazılarınızın “ sadece 2-3 satır reklam “ diyerek olayı bu kadar basite indirgemesini aklım almıyor doğrusu.

Sistem gereği hazırlanan ilanlar hergün 200 milyonun üzerinde arama yapılan Google da arama sonuçları yanındaki reklam sütunlarında devamlı gösterilmektedir.

Eğer siz sadece Google ile yetinmeyip son zamanlarda güçlerini birleştiren Yahoo,Bing ve Microsoft gibi diğer arama motorlarında da veya 500 milyondan fazla üyesi olan Facebook,200 milyonu geçen Twitter ve benzeri sosyal paylaşım sitelerinin reklam alanlarında da yayınlatırsanız,internetten para kazanmamanız için hiçbir geçerli nedeniniz kalmamaktadır.



Düşünsenize,bugün dünyada toplam internet kullanıcısı sayısı 2 milyarı aşmış durumda.Bu kadar insan hergün internet dediğimiz sanal alemdeki çeşitli platformlarda dosya,bilgi,resim,video paylaşırken aynı zamanda bazılarımız alışverişlerimizi de bu kanallardan yapmaktayız.

İnanmayanlar ( ! ) ,siz bu devasa döngünün içine girmeseniz bile bu rakamlar gerçektir.

Gelişen teknoloji sayesinde bu rakamlar gün geçtikçe de artmaktadır.



Şimdi yukarıda saydığım bu rakamları göz önünde bulundursak,internet denilen gelmiş geçmiş en etkili pazarlama aracı sayesinde devamlı büyüyen bu pastadan sizde payınızı almak istemez misiniz ?

Ve bunu yapmanız için ihtiyacınız olan iki şey,kendiniz ve internete bağlı bir bilgisayar !

Kazanç sürenizi daha kısaltmak ve gerektiğinde uzman yardımına kolayca ulaşabilmek isteyenler içinde önceki yazılarımda da tavsiye ettiğim kaynaklardan faydalanabilirsiniz.

İnternetten nasıl para kazanılır konusunda çok değerli bilgilerle dolu olan bu kaynaklara buradaki inceleme yazımdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder