17 Mayıs 2011 Salı

‘’ İNTERNETTEN PARA KAZANMAK BU KADAR KOLAY OLAMAZ ! ’’




Merhaba Arkadaşlar,

Bana gönderilen e-postalardaki sorular arasında bazen satır aralarında bana da tebessüm ettiren cümleler yok değil ! :)

" İNTERNETTEN PARA KAZANMAK BU KADAR KOLAY OLAMAZ ! "

Neden olmasın ki ?

Modern bir çağda yaşıyorsak,bundan daha makul ne olabilir ki ?

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna saniyeler içerisinde bilgi iletme,canlı olarak görüşüp konuşabilme gibi bundan elli yıl öncesinde sadece hayal edilebilen bir teknolojik gelişme içerisinde yaşıyor isek ve hepimizin ortak gayesi mutlu bir yaşama sahip olma ise,bu idealimizi gerçekleştirebilecek devasa bir boyutu olan internetin gücünü küçümsemek,gelinen şu zamanda yapılabilecek en büyük hataların başında yer alır.

Gelişen dünya pazarında ürün sahiplerinin daha az maliyetle daha çok kar elde etme arzusu,onları ürün tanıtımlarını mümkün olan en çok sayıdaki kitlelere ulaştırma konusunda her zaman için farklı yöntemlere başvurma yoluna sevk etmektedir.




Oluşturulacak pazar stratejileri içerisinde teknolojik kaynaklardan istifade etmek,bugünün girişimcilerinin vazgeçilmezidir.

İşte tam bu noktada internet,gelirlerini arttırmak isteyen her akıl sahibi girişimci için devreye girmektedir.





İnternet içerisinde var olan arama motorları ( Google,Yahoo,Bing,vs. ) ve özellikle günden güne büyüyüp gelişen Sosyal Paylaşım Siteleri ( Facebook,Twitter,MSN,YouTube vs.) sayesinde bugün her insan için nerdeyse her şey bir tıklama mesafesine kadar gerilemiş durumdadır.

İnternetin bu dudak uçuklatan gücü,pazarlama dünyasının da iştahını haliyle kabartmıştır.

Sırası gelmişken,internetin tartışmasız bu gücü hakkında sizlere sadece yakın geçmişten bir hatırlatma yapayım istiyorum.




Yeni yıla girerken uzun yıllardır tek adam rejimleriyle yönetilen ülkelerde ortaya çıkan büyük reform hareketlerinin birkaç gün gibi kısa zaman dilimleri içerisinde gerçekleştirilen organizasyonlarının arka perdesinde,özellikle Facebook gibi bugün 400 milyondan fazla kullanıcısı olan Sosyal Paylaşım Sitesinin varlığı,yadsınamaz bir gerçektir.

Ya da dünyayı sallayan şu Wikileaks olayı…

Ortaya çıkışından hemen sonra çok çok kısa bir zaman içerisinde internet sayesinde duymayanımız kalmamıştı.Hatta meraklısına konuyla alakalı istediği her türlü gizli belgeye anında ulaşabilme gücü vermemiş miydi,şu internet ?

Neyse,bunlar politik şeyler ve şimdi konumuz dışı.

İşte,biz affiliateçiler ya da Türkçe deyimiyle Satış Ortakları için de internet artık para kazanma kapımız olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Ortalıkta gezinen bir sürü tıkla kazan,anket doldur kazan,e-mail oku kazan gibi zaman-kazanç düzleminde bir analiz yaparsak,Affiliate Marketing Sistemi ile asla kıyaslanamaz bir kazanç miktarıyla karşı karşıya kalırız.

Çünkü bu yöntemlerle harcanılan zamanın karşılığında elde edilecek gelir,Affiliate Marketing yöntemleriyle aynı zamanı harcayarak elde edilecek kazancın yanında eskilerin deyimyle “ esamesi bile okunmaz “ .  :)

Bu gerçeği,bu işten para kazanan biri olarak burada bir kez daha ısrarla vurgulamak isterim.




Yazımın başında da belirttiğim gibi,Affiliate Marketing ( Satış Ortaklığı ) sistemi ile kazanç elde etmek,internet gibi bir platform aracılığıyla yukarıda saydığım nedenlerden ötürü pek tabii “ bu kadar kolay olur ” .

Affiliate Marketing ( Satış Ortaklığı ) Sistemi hakkında daha geniş bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder