26 Mayıs 2011 Perşembe

İNTERNETTEN PARA KAZANMA YÖNTEMLERİ



Bugünkü makalemi,internetten para kazanmak ya da evde ek bir gelir sağlamak isteyenler için,bu sitede aralıklı olarak da anlatmaya çalıştığım Affiliate Marketing Sisteminin yanısıra yine internet dünyasında başka hangi yollarla veya yöntemlerle kazanç sağlanabilir konusuna ayırdım.

Sevgili Arkadaşlar,

İnternetten para kazanmanın başka yolu yok mu ? ” diyenleriniz için de pek çok internetten para kazanma yöntemleri mevcuttur.



İnternet dediğimiz şey ucu bucağı görünmeyen bir okyanus gibidir.Gelişen toplumlarda kullanım sıklığı itibariyle günden güne artarak,günümüz moda deyimiyle “ patladi gitti ” durumundadır.  :)

Hal böyle iken,ortaya çıkan pazarın büyüklüğüde inanılmaz boyutlara ulaşmıştır.

İş dünyasının her çeşit sektöründe faaliyet gösteren şirketler,organizasyonlar ya da kişiler,internetin ortaya çıkardığı bu devasa pazarda önemli yerlere gelebilmek için sürekli farklı pazarlama yöntemlerini de deneme yarışı içerisindedirler.



Bugün internette aranıldığı zaman hemen bulunabilmek ve daha önemlisi bu özelliği devamlı kılmak,böylece gelir seviyelerini arttırarak sektörde devamlılık sağlamak,ticaret hayatının olmazsa olmazıdır.

İşte saydığım tüm bu sebeplerden ötürü,internet yoluyla talebi karşılamak için arzedilen çok çeşitli yöntemler ortaya çıkmıştır.

Bunlar ;






- PPC,PTC : Bu sistemlerde aracı site anlaşmalı olduğu sitelerin gösterilme oranını arttırmak maksatlı hazırladıkları günlük site adresleri listesine tek tek tıklayarak,her tıklama başına 0,01-0,25 $ arası değişen ödemeler yapmaktadır.Riski yoktur,tıkladığınız ekranı 30s.gibi belli süreler dahilinde açık bırakmalısınız.Günlük 10-15 dakikalık bir zaman içerisinde topu topu kazanacağınız 0,10-0,15 $. ( Dikkat 10-15 cent,yoksa bu 10-15 dolar değil ! ) Zaten günlük verilecek listede 10-15 adrestir.Hepsi bu !



- İndirme başı ödeme yönteminde ise sanal ortamda paylaşım yapılan adreslerden dosya indirmelerden,indirme başı genelde 5 $ ödeme yapılan sitelerdir.Kazanç sağlayabilmek için yüklediğiniz dosyanın indirilme sıklığı olması lazımdır.Yoksa 100 tane de dosya ya da program yüklesenizde rağbet görmezse hiçbirşey kazanamazsınız.




- Anket doldur kazan yöntemiyle de para kazanabilirsiniz.Bunun için yüzlerceye siteye üye olma aşamasını gerçekleştirmeniz ve sonrasında e-mailinize gelen 15-40 dakikalık anketleri doldurmanız istenir sizden.Anket başına da 5-15 $ arası para alırsınız ama….Ama onca zaman harcayıp doldurduğunuz anketin parası elinize geçer mi,geçerse ne zaman vs.gibi problemlere hazırlıklı olun derim ben.Yani ödeme yapan şirketleri bulmakta sizi bu işten soğutur,kazandığınız üç-beş ile kalırsınız.




- Stok fotoğraf satarak da internetten para kazanabilirsiniz.Ama yine eğer fotoğraflarınız belli kaliteleri sağlamıyorsa zaten neredeyse yok yok durumuna gelmiş fotoğraf okyanusunda kaybolup gidersiniz.

Bunlar gibi hepsi birbirinin benzeri programlar sayesinde de internetten ek bir gelir elde edebilirsiniz.

Ama tekrar tekrar söylüyorum.Bunların hepside harcanılan zaman-verilen emek-elde edilen kazanç ölçüsünde Affiliate Marketing Sistemi ile kıyaslanamaz.



Çünkü Affiliate Marketing Sisteminde siz günde 1 saatinizi harcayarak,yapacağınız doğru analizler sayesinde çok kısa sürelerde hazırlayacağınız reklam kampanyaları ile elde edeceğiniz kazanç miktarı ve bunun aydan aya göreceli artışı gerçeği,yukarıda saydığım bütün internetten para kazanma yöntemlerini tek kalemde geçmektedir.

Hala şüphesi olanlar ya da diğer yöntemlerden medet umanlara son bir iki hatırlatma…

İçinde bulunduğun finansal zorluklardan kurtulma veya sadece kendine ek bir gelir olması adına yaptığın ıvır zıvır işlerden para kazanabilirsin ama o işler için harcadığın emeğinin tam karşılığını alamayacağını,bu tür şeyleri defalarca denemiş biri olarak,bilmeni isterim.

Bugün gerçekten kazanmak istiyorsan,gittikçe dijitalleşen bu çağda sen de kendine çağın gereksinimi olan internetten kendine uygun bir yol seç ve hakkıyla kazananlardan ol !



Benim Affiliate Marketing Sistemi yöntemleri ile nasıl kazanç sağlamaya başladığımı öğrenmek istersen şu yazımda belirttiğim başucu kaynakalarına sen de buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder