7 Mayıs 2011 Cumartesi

AFFILIATE MARKETING NEDİR ?





Merhaba arkadaşlar,bugünkü yazımda sizlere internetten para kazanmanın en etkili yollarından biri olan Affiliate Marketing yöntemini anlatacağım.

Affiliate Marketing en basit anlamıyla dünyanın en eski para kazanma metodlarından biri olan Komisyonculuğun bugünün dünyasında her geçen gün müthiş bir hızla ilerleyen internet tabanındaki adıdır.Yani anlayacağınız,eski zamanların komisyonculuğunun bilinen ve de geliştirilen tüm metodlarının internet aracılığıyla yapılması olayıdır.



Modern dünyanın şu anda ve gelecekteki tek en etkili platformu olan internetin akıllı girişimcilere sunduğu paha biçilmez bir değer olan Affiliate Marketing , hızla ilerleyen gelişimi ile internette sitesi bulunan firmaların ürünlerini ya da hizmetlerini alıcılarla buluşturma işidir.Affiliate Marketing Sistemi ile sadece ürün sahibi değil,hem alıcı hem de ürünün Satış Ortaklığını yapan ve bunu yaparken ne ürün sahibi ile ne de müşteri ile muhatap olmayan aracı kişilerde kazançlı çıkıyor.

Eski zamanların komisyonculuğunda,komisyoncu mutlaka ürün sahibinin malını önceden görmesi gerekirdi.Bunun içinde mutlaka ürün sahibi ile muhatap olmalıydı.Ve sonrasında da ürünü pazarlayıp alıcıya teslimine kadar devamlı bir sorumluluk altındaydı.Malını satıyor,komisyonunu alıyordu.


Peki,bu Affiliate Marketing sisteminde nasıl oluyorda bizler hiç tanımadığımız ürün sahiplerinin ürünlerini hiç tanımadığımız müşterilere pazarlayıp bu işten müthiş kazançlar elde edebileceğiz ?

Bunu bu işte aslan payına sahip yurtdışı Affiliate sitelerinde hem de hiçbir İngilizce bilgisi olmaksızın,hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan,internet bilgisi sadece chat yapmak,e-mail göndermek,Facebook ya da diğer sosyal paylaşım sitelerinde zaman öldürmek veya bilgisayarda sadece oyun oynamak olan kişilerin bile sadece Türkçe okuduklarını anlayarak doğru sonuca ulaşmaları sayesinde,bu firmaların ürünlerini internet içerisindeki Google,vb. arama motorları,Facebook , YouTube,Twitter ve daha nice sosyal paylaşım siteleri gibi platformlarda akıllıca yapılan doğru stratejiler yoluyla sizlerde benim ve şimdilik sadece yüzlerle ifade edilebilecek sayıda olan, bu yöntem ile çok güzel kazançlar sağlayan Affiliate Marketer-Satış Ortakları gibi hayal ettiğiniz kazançlara ulaşabilirsiniz.



Ben de bu sistemle tanışmadan önce,sizin birçoğunuz gibi internette iken yukarıda saydıklarımdan başka hiçbirşey yapmıyordum.Ama yine de en azından beni bu sistemle buluşturduğu için sadece kayıp olarak geçirdiğim o kadar zamana artık üzülmüyorum.” Herşeyde bir hayır vardır “ :)

Türkiye’de henüz yeni yeni gelişen bu sistem sayesinde ertelediğiniz hayallere erişmek artık çok kolay.

Affiliate Marketing sisteminde,evinizin rahatlığında başlangıçta günde 1-2 saatinizi,doğru teknikleri uygulayıp kendi stratejinizin meyvelerini almaya başladıktan sonra günde sadece bir yarım saatinizi ayırarak “ Ben asla bu kadar kazanamam “ dediğiniz kazanç miktarlarına nasıl kolayca eriştiğinizi görmek artık sizden hiç de uzak değil.



Hadi,diyelim ki ben yanılıyorum ya da abartıyorum.İşte size bu sistem sayesinde müthiş kazançlar sağlamış gerçek insan hikayeleri.Daha fazla bilgi ve videoları görmek için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder